de Kunstmaan laatste herfstrevue

  • vrijdag 14 december  2012  vanaf 20.00  uur
  • Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg

Weer een commerciële revue,  onder de zegen van de dochters van Eva, een avond exotisch en intellectueel  variété in het oude fabriekspand aan de stedekestraat.  Een avond waar we de eeuwige kracht oproepen die achter alle grootse verheffende en verderfelijke prestaties schuilt. Voor wie haar nog niet gevonden heeft:

Cherchez la femme

In tijden van schaarste is het wijs je af te vragen waar je zonder zou kunnen:  Maarten Doorman bespreekt het ontstaan van het merkwaardige ideaal van de authenticiteit in het denken van JJ Rousseau.

Thibault Thibaut,  geen bonbonfabrikant, maar een sociaal diep falend jongleur, haakt naar de gezelligheid van het psychisch gevaarlijkste feest van het jaar.

Mocht je meewarig worden over het onnozel relatieve van denken, lachen en praten, geen nood,  want waar Maya’s buik en heupen spreken  ontwaken de levensgeesten en komt alles in sublieme trilling.

De pixies gereincarneerd in  Antwerpen: Octavong nieuw aangespoeld  op de rijke en  uiterst vruchtbare oevers van de Scheldestad , verklankt de tederheid van kracht en vuur in de duistere universa van  de passie .

De onnavolgbare Sampelman continueert zijn akoestische onderzoeken naar de audio emoticon en  sidekick stadsdichter Esther Porcelijn belicht vanuit haar interne visie de kronkelige gangen  van de anima: De vrouw als metafysische mol.

Op het gebied van nieuwe functieontwikkeling in showbizz  is er een Wereldprimeur met Nicky en Dorien als de eerste Discontinuitygirls !

Om de pijn van alles te verzachten fladderen gemberfeeën Gerry en Stephanie rond voor een  persoonlijke service met hete kruidige nectar.

van 20.00 tot  00.00 uur

Entree :  7 €

Vol =vol