Medewerkers


Wim Verhoeven

directeur
E Mail: wim@kunstmaan.nl
Wim Verhoeven studeerde af als psycholoog, maakte deel uit van het roemruchte gezelschap de Big Bamboozle, werkte bij het Zuidelijk Toneel Eindhoven, en werkte zich vanuit muziek en theater in de beeldende kunst. Naast het opzetten van de Kunstmaanprojecten en de programmering van de Kunstmaanrevue’s maakt hij zelf beelden en geeft lezingen en performances Daarnaast geeft hij workshops in beschouwingen van het creatieve proces op o.a. Fontys Hogeschool der Kunsten


Marieke Hurkens

Secretaris
Marieke Hurkens studeerde aan de Academie voor beeldende Vorming in Tilburg. Zij maakt deel uit van kunstenaarscollectief Lokatief, dat zich richt  op kunst in de openbare ruimte.


Kees van de Ven

Voorzitter
Kees studeerde fotografie en ruimtelijk werk aan de Academie voor beeldende Vorming Tilburg. Hij werkt als zelfstandig ruimtelijk vormgever en uitvoerder. Tevens is hij redactielid van literair tijdschrift Tortuca.


Geert Lenders

Bestuurder
Geert heeft net als Wim een creatieve oorsprong in het collectief Big Bamboozle, waar hij trombone speelde en zong. Nadien belandde hij via allerlei coördinerende functies in de creatieve sector bij de provincie Noord Brabant als Cultuurmakelaar.


Beloningsbeleid

Het bestuur van de stichting Kunstmaan werkt geheel onbezoldigd. De coördinator werkt tegen een marktconform uurtarief. Daarnaast wordt Kunstmaan gedragen door een wisselend aantal (gemiddeld 6) vrijwilligers.