de vijfde kunstmaan herfstrevue

  • vrijdag 15 november  2013, 20.00 uur
  • Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg

Geloof het of niet: De werkelijkheid is het grootste want enige wonder. De vijfde kunstmaan herfstrevue duikt onder in de micro- en de macroniveaus van dit overweldigende labyrint met als leidraad:

Les extremes se touchent.

Eindelijk hebben we een echte Lady weten te strikken om voor ons te zingen: Lady Angelina, stadsboerin uit de jungle van Antwerpen, reflecteert in het nieuwe Vlaamse levenslied op de onnozelheden en existentiële strubbelingen van de moderne mens .

De gekozen regering heeft zijn langste tijd gehad, in de nieuwe democratie wordt geloot en zo ook de nieuwe aristocratie ! Ook u kunt lord of lady worden door deel te nemen aan de kunstmaan .

Wandadel Loterij !

Keuzeproblemen lijken opgelost in de kwantummechanica waarin superpositie de normaalste zaak van de wereld is. Maar hoe profiteren wij in de grote wereld van die subatomaire draaikonterij ? Lieven Vandersypen geeft u een hint in zijn inleiding in de kwantummechanica.

Boy Jonkergouw spreekt tot ons in zijn orgastische schetsen : Wat de simpele ziel uit zijn duim zuigt, zuigt deze metaziener, op het astrale niveau, waar zijn rug superelastisch is, uit andere bron.…

Als alles trilling is, dan is dans de enig mogelijke vorm van stilstand. Zij wist het allang… Celine Werkhoven misleidt met haar lichaamsfrequenties de bosonen en bezorgt de meest uitgestreken neutronen de Hicks !

d’ Olivat vijlt in verzen de participatiemaatschappij bij, terwijl Sampelman ondernemerschap dreigt te ontwikkelen met de familieguillotine en een geactiveerd publiek.

Vrijdag 15 november 2013, van 20.00 tot 00.30 uur

Halte Kunstmaan

Stedekestraat 72

Tilburg

Entree : 10 €

Vol =vol

volg het programma op www.kunstmaan.nl

Lieven Vandersypen, de jongste hoogleraar van de TU Delft, werkt onder andere aan de kwantumcomputer, die in superpositie deel en tegendeel verenigen kan. Heeft u problemen met uw tegengestelde sexe ? kom dan zeker luisteren naar zijn verhaal

EN EINDELIJK , EINDELIJK, uit Antwerpen: lady Angelina, een langgekoesterde droom komt uit!   Gegarandeerd dat u aan het eind van de avond op twee plaatsen tegelijk kan zijn en aan superluminale communicatie doet met uw beminde tegenhanger !