sofa sessies #7: Eefje de visser

  • donderdag 29 september 2016, salon open 20.00, aanvang concert 21.00
  • Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg
  • concert


Met ‘De Koek’ en ‘Het is’ heeft Eefje de Visser twee succesvolle albums op zak en wist ze in een paar jaar tijd een trouw publiek op te bouwen in Nederland en België. Nachtlicht is de titel van haar derde album dat begin 2016 verscheen.

De Nederlandse en Vlaamse pers gaat massaal plat voor Nachtlicht. “Een wonderschoon, modern popalbum”, schrijft Gijsbert Kamer in de Volkskrant. “Wow”, vindt Veronica gids. “Een betere samenvatting bestaat er eigenlijk niet voor Nachtlicht.” HUMO schrijft: “In ons eindejaarslijstje voor 2016 hebben we bij ‘Beste Nederlandstalige plaat’ nu al Nachtlicht ingevuld.” En Oor oordeelt: “Op het schitterende Nachtlicht laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen.” Met haar creatieve manier van tekstschrijven als handelsmerk, haar heel eigen sound én eigenwijze zakelijke aanpak veroverde Eefje haar unieke plek in de Nederlandse popmuziek.

De indiepop artiest heeft onder andere nog shows staan op Into The Great Wide Open en in het Koninklijk Theater Carré, maar nu dus ook bij Sofa Sessies. Een intiem solo optreden van Eefje de Visser, met maximaal 80 bezoekers.

Bestel je kaartje : hier