Klopt ons hart:Een avond met Markering ontbreekt

  • 12 december 2014, 20.00
  • Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg


Hardcore theaterimprovisatie dat is wat u bij Marekering ontbreekt mag verwachten.
Het gezelschap viert haar 10 jarige jubileum in de mysterieuze ambiance van de Kunstmaan met een eenmalige voorstelling ‘Klopt ons hart’. De rode draad wordt door een verteller bepaald,  de rest is 100% geïmproviseerd.

De cast improviseert terwijl de verteller regisseert. Zo ontstaat een spontane voorstelling van ruim een uur. Het publiek zit tijdens deze winterse vertelling bijna op het podium. In de koele sfeervolle theaterruimte van het oude gebouw brengen een knapperend haardvuur en een zelf meegebrachte deken of dikke trui en een glaasje Gluhwein de nodige warmte. De omgeving brengt je al direct in een rouwe en gespannen stemming.

Om 20.00 gaan de deuren open om ervoor te zorgen dat toeschouwers en acteurs al minimaal één sfeerverhogend drankje achter de kiezen hebben als om 20.30 uur de voorstelling van start gaat.

Een gezellige avond en een fijne naborrel. Verder? Geen idee. Daarvoor blijft het improvisatie theater. Tot 12 december in (kunst)Maanlicht.

Entree: 5 euro
p.s. reserveren is nodig vanwege de capaciteit van de locatie en catering. Reserveer nu via reserveren@markeringontbreekt.nl