ondersteun Kunstmaan in de sprong naar het onbekende

Jawel mensen het onvermijdelijke is geschied, het pand aan de stedekestraat waar wij ons cabaret hebben gehuisvest en ontwikkeld tot de unieke drempelloze theaterformule, is verkocht en dus niet meer tijdelijk beschikbaar. Eind juni komt een einde aan onze programmering aldaar, wij danken alsnog Jan Bertens, de huidige eigenaar voor het belangeloos ter beschikking stellen van zijn pand gedurende 10 jaar. Maar aangezien wij iets opgebouwd schijnen te hebben en wij mogelijk in een behoefte voorzien, houden we er niet meteen mee op maar gaan op zoek naar een nieuw nest.

Mogelijk kunt u ons daarbij helpen door tips te verschaffen over een mogelijke locatie (groot, goedkoop en zonder inrichting), of u kunt uw steun uitdrukken door vriend te worden van Kunstmaan en daarmee aan te geven dat u potentieel publiek bent. Dat u ons draagvlak bent wanneer we de doorstart maken.

Wil je dat ?

Vind je dat ?

geef je dan op op info@kunstmaan.nl en wordt lid van de Kunstmaanclub. Om het allemaal net echt te maken gaan  we dan contributie heffen, om onze verhuizing te bekostigen ,  laten we zeggen, 10 euro per jaar waarvoor je ook nog eens  gratis een evenement kan bezoeken.

De eerste 100 Vrienden ontvangen na betaling van hun contributie ook de unieke Maankonijnbroche , een zeer exclusief sieraad uit het verre oosten, het mysterieuze land van de rijzende zon. Alleen daarom al !