www.dromenbank.com gestart

www.dromenbank.com

Dromenbank gaat over de kunst die elke nacht, door iedereen  gemaakt wordt , over ons zieleleven tijdens de slaap en hoe dat zich uitdrukt in de droom.

Dromenbank beoogt een grote hoeveelheid dromen te verzamelen van zoveel mogelijk en van zo verschillend mogelijke mensen.  Plaats de droom die u vannacht had digitaal op de dromenpost op de website. Daar treft U ook de vreemde, mooie en gruwelijke dromen van andere mensen aan,  Dromenpost wordt een wonderlijk  en vermakelijk geheel. In de  Dromenpost kunt U zo anoniem blijven als U zelf wilt.

Regelmatig wordt een droom uitgeloot  om als inspiratie te dienen voor een kunstwerk. Dat kan een tekening zijn, een gedicht, een filmpje, een foto(collage), of theater. Wie een droom inlevert maakt kans op zo ’n persoonlijk kunstwerk .

Dromenbank adviseert op de website hoe U Uw dromen kunnen onthouden en beschrijven of anderszins vastleggen.  Dromenbank  zal zich ook regelmatig  in de wijk presenteren met droomworkshops, droomcoaching en presentaties van kunst die uit dromen is gemaakt. Volg de activiteiten op de Nieuwspagina:

www.dromenbank.com