BAR CALYPSO in theater de nwe vorst

  • 4 april  2013  20.00  uur
  • Theater de nwe Vorst,  Willem II straat 49  Tilburg

Klik hier voor een sfeerimpressie:  bar calypso

Ervaar poëzie, circus, spel, ritueel  en exotische dans in Bar Calypso, het Kermistheater waar alles door het lot bepaald wordt. Bij de entree dobbelt u al om uw entreeprijs te verlagen zo komt u binnen voor een bedrag tussen de 2 (bofkont) en de 13 € (pechvogel).

In Bar Calypso  zult u, naast zich vermaken, ook verbijsterend veel over uzelf te weten komen. Is het niet door de zelfreflectie bij  J de Leijer of Boy Jonkergouw, dan door de woeste uitleefmogelijkheden die de spelen van S van Bussel en Iksperiment u bieden. Uw kwetsbare kant, de kiem voor uw emotionele groei, wordt gegarandeerd geprikkeld door lieve Louise en de Fanfare, terwijl Circus Platzak u een aantrekkelijk model biedt voor iets wat u in een volgend leven zou kunnen worden. En ligt uw libido al een tijdje op apegapen ? Onderga dan de magie van Maya’s golvende heupen. Hans d’Olivat draagt zijn verzen over Kolonel Parker, gokkers en freaks   voor en de groene feeën wijden u met zachte koele hand in in het bedwelmende absint-ritueel, wat u betaalt wordt steeds door het lot wordt bepaald.

Het leven is niet eerlijk,  geeft sommigen alles en anderen geen kans, Bar Calypso geeft iedereen de kans !

Bar Calypso is een initiatief van de ambassade voor creatieve zaken, concept en programmering:  Kunstmaan in samenwerking met Simon HaenProject in het kader van Culturele Hoofdstad, 2018Eindhoven|Brabant

Entree: volgens het dobbelritueel:  van 2 tot 13 €