De Vierde Kunstmaan Lenterevue

  • vrijdag 5 april  2013  vanaf 20.00  uur
  • Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg

Een nieuw jaar en weer een nieuwe Kunstmaanrevue met een avond Slow entertainment, exotisch en leerzaam variété in het oude fabriekspand aan de stedekestraat, met circus, poëzie, wetenschap, muziek, beeld, geluidskunst en humor. Een avond waar we de slak en de schildpad tot totemdier nemen en onthaasten onder het motto:

Festina Lente.

Haast u Langzaam, want vroeg of laat loopt u tegen de lamp, en dat liever later natuurlijk. Stel uit die verlichting, kom gerust en  ontspan ter plekke.

Dat belooft Slow entertainment van de bovenste plank te worden…..

Met ….

.Fik Meijer Archeoloog,  Middellandsezeeduiker, de Indiana Jones onder de historici, gunt ons een blik op de sjacheraars, sukkels en de swingers van de  Romeinse Godenwereld en breekt een lans voor het veelgodendom.

De lieflijke Sonja van Hamel vervlecht in haar assisted solo handgemaakte droombeelden met stem, toetsen en cellosnaren

Onze lokale goden  Jeroen de leijer en Frans van der Meer kruipen eindelijk uit hun oorschelp en presenteren hun apocriefe banden, de tapes die  Tilburg geweigerde, alsnog in Tilburg. Voorproefje op www.Tilburgdotcom.nl

De onvermijdelijke Halsbrekende toeren komen voor rekening van Duo d’Corde, waarin de kenner moeiteloos de Germaanse en de Etruskische Pracht van    Leila Kockenberger en Cecilia Manfrini herkent, vertragen de vrije val en  pionieren  in het slow circus, Face2Face   is een preview voor het l Avventura programma op zaterdag 6 maart

.

Sidekicks Sampelman Salimans en Esther Porcelijn staan klaar om alles netjes onder de lichtsnelheid te houden.