De enige Kunstmaan Onderwereldrevue

  • zaterdag 6 mei 2017, 20.00
  • Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg
  • Revue


Om de hersubsidiering van Kunstmaan te vieren, richten wij ons op de talloze wijzen waarop het dijn in het mijn kan overgaan en onze fascinatie daarmee. Deze terug lijkt te gaan op de amoebe. Wij nemen een verkwikkend bad in die verwerpelijke wereld van de flessentrekkers, geveltoeristen, beurzensnijders, pooiers, smokkelaars, zwartstokers, leonardo’s, valsemunters, verlinkers, afpersers, messetrekkers, bajesklanten , meinedigen, linkmiegels , hoogstapelaars, opiumschuivers, huisbazen, afzetters , zwendelaars en limburgers, kortom : de onderwereld.

Stadssmiecht Peer de Graaf beraamt met complice Berrie Kolmans de zes Meiden Roof . Het Stockholmsyndroom wordt door deze charlatans virtuoos ingezet om u eens goed uit te schudden. Nick noch Simon snaaien uw hart en helen het met hun ontwapenende balladen en bekentenissen, waaronder het Bargoense lied. Malou en Belle, (spelingen der natuur; half vrouw, half python), hadden voordeel van de slangengenen in hun DNA bij het ontsnappen uit een correctionele inrichting voor gevallen meisjes.
Criminoloog Cyrille Fijnaut buigt zich over de vraag of we in Brabant, door toedoen van de drugsproductie, te maken hebben met een serieuze maffia en of een Tilburgse Escobar in het verschiet ligt .
Hans d’ Olivat zet zijn natuurlijke neiging tot verraad om in een existentieel advies en buigt zich met Wim Verhoeven over de religieuze kwaliteiten in de criminaliteit. En als er iemand is waardoor u helemaal platzak gerold wilt worden dan zal dat onze alom aanwezige Celine Werkhoven zijn. Sampelman Salimans, Limburger die nimmer spreekt, verklankt de Omerta zonder iets weg te geven.

Zaterdag 6 mei 2017, van 20.00 tot 00.30 uur
Kunstmaan
Stedekestraat 72
Tilburg

Entree 10 €
(meedoenregeling mogelijk)
Vol=Vol